вівторок, 15 серпня 2017 р.

Фейбук як платформа для публікацій

Ну от наприклад. Або ще.

Видається не дуже вдалим форматом. Тобто це ж статті? Ну і треба ставити на якомусь сайті, щоб зручно було читати, щоб якось воно втягувало в дискусію. Ні?

От погляньте:


Перший приклад



12 августа в 21-00 на канале Нюсван С. Каплин рассказал почти все то, что было в моем последнем сообщении (посилання?) по этому поводу. Плюс добавки:

1 – в воскресенье 13 августа будет совместное заседание Политсоветов двух партий СПУ и СДП. На «грандиозный» совместный съезд в середине сентября приглашены не только профсоюзные организации, но и представители ГО объединяющих Чернобыльцев, Детей войны, Ветеранов ВС, МВД, АТО и других, стоящих в оппозиции к действующей власти из-за её антисоциальной политики. Речь идет о формировании большого блока левых сил «За простых людей».

2 – он обращается с запросами в СБУ по поводу угроз И. Кивы убийства своих оппонентов, а также возможности занимать им должности в МВД (офицер с наградным оружием) при условии, что он инвалид 2 группы по психическому заболеванию. У него есть заверенные копии документов подтверждающие это. Пусть компетентные органы затребуют оригиналы и решают вопрос.

3 – он встречался с представителем Социнтерна по восточной Европе из Белоруссии (имя представителя не названо) и тот во всем разобрался.

4 – в случае избрания Президентом через 5-10 лет планирует снятие депутатской неприкосновенности, уменьшение количества депутатов, Президент формирует правительство и сам отвечает за реализацию обещаний на выборах, а не использует и подставляет Премьер-Министра и перекладывает на него ответственность.
Впрочем, это противоречит проверенной европейской теории «Никто не даст нам избавленья…, (в том числе действующий и возможный Президент С. Каплин). Добьёмся мы освобожденья своею собственной рукой». Кроме того, желание формировать правительство Президентом противоречит КУ и поэтому маловероятно.

Надо не вводить в заблуждение себя и других, а готовить и проводить фундаментальные демократические реформы в партиях, профсоюзах, территориальных общинах, стране в целом. Как в Европе. Немедленно. После съезда. Это на 3 порядка увеличит легитимность кандидата в Президенты по сравнению с решением делегатов съезда.

Другий приклад


Я неодноразово зарікався не лізти в справи душевнохворих та юродивих, але іноді ти розумієш, що чим довше їх не ставити на місце, тим більше в них прогресує болячка!

От і товариш Каплін, вже приміряє «корону президента» Нічого тут на перший погляд нема дивного, але є одне «НО» Він це робить на полі Соціалістичного Руху України!!!

Своїми недолугими діями він вганяє в ступор більшість прихильників нашої ідеології, а своїми «висерами» він паплюжить все, про що каже відносно Соціалістичного Руху! Він каже про те, що проведе, якійсь з’їзд? В мене питання: що за СПУ на ньому буде присутня? «Блок лівих сил» і знову «Прості люди»! Я насправді вже заблукав коридорами Капліновського хворого уявлення, де правда, а де шизоїдне марення. Він не встиг надати собі повноваження «лідера лівого крила», як вже стає президентом! Я міркую, це питання до медичних фахівців. Бо як що, ця людина є представником людського волевиявлення, то в мене спрацьовує запобіжник і виникає ряд питань «ЩО ХВОРА ЛЮДИНА МОЖЕ ПРЕДСТАВЛЯТИ В ВЕРХОВНІЙ РАДІ»

Я за демократичне суспільство, але я за здорове демократичне суспільство. Де депутат - це реальний представник людських сподівань! Де представник влади - це представник, який здійснює свої представницькі функції. А як ця людина живе в світі своїх особистих ілюзій, то це до лікарів і хай вони їм займаються!

Але саме найгірше, коли цих хворих фінансує великий бізнес. Надаючи їм газети, ТБ-канали і необмежену кількість грошей для втілення, їх хворих уяв! А Адміністрація Президента грає на цих хворих уявах і підштовхує безнадійно хворого політиканчика до химерних дій, які в своєму кінцевому результаті, мають одну мету «ЗНИЩИТИ КОНКУРЕНТНО СПРОМОЖНУ СИЛУ» яка загрожує їх існуванню!!!!

Тому я як представник СПУ, як перший секретар Київської обласної організації заявляю! НЕЯКОГО ОБ’ЄДНАННЯ МІЖ СДП ТА СОЦІАЛІСТИЧНОЮ ПАРТІЄЮ УКРАЇНИ НЕ ВІДБУВАЛОСЯ!!! І всі заяви Капліна та його посіпак не що інше, як спроби знищіти Лівий Рух!!!

Слава Соціалістичній Україні!!!

Вистовки


Дуже прості: треба розвивати інформаційну інфраструктуру. Сайти, форуми, які б давали можливість інформувати суспільство про соціалістичний рух якісно і своєчасно.



Немає коментарів:

Дописати коментар