четвер, 8 грудня 2016 р.

ХаркІв – лідер СПУ

Ну так видається, якщо взяти до уваги стан розвитку у місті електронної інфраструктури партії. Ми про неї казали раніше взагалі, а от тепер можна придивитись до конкретного (кращого в цьому сенсі для СПУ міста) і, можливо, побачити щось цікаве.

Дивитись та такі речі краще крізь призму чисельного аналізу, от таку спробу і зробимо. Спочатку сформуємо інформаційну базу, а потім за її допомоги виконаємо невеличкий аналіз. Він не буде претендувати на якісь вельми значущі висновки, а скоріше буде мати характер ілюстрації до міркувань про електронні засоби партійного будівництва. Ілюстрації, що її взято безпосередньо з життя.

1. Зовнішні аспект

Маються на увазі стосунки між трьома форумами: загальнопартійним, за реорганізацію СПУ і міським. Чисельність форумів відповідно така: 157, 137, 577. Тобто міський втричі з гаком більше за партійний. Чому? Незрозуміло. Логічно було б думати, що має бути навпаки.

Ще більше питань виникає, як подивитись на участь одної конкретної людини в кількох форумах, бо картина тут теж несподівана. В усіх трьох форумах беруть участь тільки 15 чоловік, в двох - 54, а 718 чоловік присутні тільки в одному форумі.

2. Внутрішній аспект

Це розподіл харків’ян по районним форумам, їх в Харкові чотири. Отже: міський – 577 чоловік, а по районах – 156, 43, 32, 63. Чому один район такий великий, суттєво більший за інші?

Тепер про участь в кількох форумах, найбільше число тут 5 і таких людей… аж 17. Ще 7 беруть участь в 4 форумах, 12 в трьох, сорок один в двох, а 625 чоловік задіяні тільки в одному.

І що? Мабуть треба спитати у харків’ян? У адмінів найперше. Але також у членів тих спільнот. І потім продовжити.







Немає коментарів:

Дописати коментар