четвер, 3 листопада 2016 р.

Як працює інформаційна система

Загалом, то може і не система ще, але хочеться, щоб була система. Я маю на увазі соціалістичні об'єкти в Фейсбуці. Подивимось, як вони працюють на прикладі одного важливого повідомлення - про засідання Політвиконкому СПУ.

Повідомлення

Первинний текст з'явився на офіційному сайті. Публікація 2.11.16 о 20:24 (Полтава - 31.10.16, Кіровоград - нема, Харків - нема, Черкаси - нема).

Про подію повідомили дві групи - СПУ і За РО СПУ . Обидва дописи 1.11.16 о 17:44 зробив С.Мануйленко. В першій групі 160 учасників, 26 побачили, два лайки. В другій - 130 учасників, 30 побачили, два поширення. І все. А хіба там не було про що поговорити? Але то, мабуть, стосується не інформаційної системи, а ідеології, ми ж подивимось на те, як повідомлення поширилось групами, складовими системи (чи не системи, як ми казали спочатку).

Поширення

Поширення, що їх зроблено з груп За РО СПУ і які показав Фейсбук були, так би мовити, приватними. Але ж в нас є групи СПУ - мали б те повідомлення теж дати? Або з сайту, або з групи національного рівня все рівно з якої, звісно.

Груп п'ять, всі харківські, міська (587 учасників) і чотири районні (27, 202, 22, 56). Жодного поширення. То виходить, що система поки що таки не система?

І про це варто поговорити. З ким? З адмінами чи модераторами. І за участі лідерів - національного рівня і міського. Бо Харків цілком виразно є базовим містом для СПУ. Відпрацювавши систему тут, можна буде казати і про її поширення.





Немає коментарів:

Дописати коментар